Buka ménu utama

Sriwedari nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tegineneng, Kabupatén Pesawaran, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Sriwedari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesawaran
KacamatanTegineneng

Citakan:Tegineneng, Pesawaran


Gnome-home.svg