Buka ménu utama

Stabat Lama Barat nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Wampu, Kabupatén Langkat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Stabat Lama Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLangkat
KacamatanWampu

Citakan:Wampu, Langkat


Gnome-home.svg