Buka ménu utama

Stambul Jaya, Tanoh Alas, Aceh Tenggara

Stambul Jaya nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tanoh Alas, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Stambul Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanTanoh Alas

Citakan:Tanoh Alas, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg