Stasion Hamamatsu (浜松駅 Hamamatsu eki?) nyaéta stasion kareta di Hamamatsu, Shizuoka, Jepang, di Tōkaidō Shinkansen jeung Jalur Utama Tōkaidō.

浜松駅
(Stasion Hamamatsu)
JRC-HamamatsuStation-NorthGate.jpg
Hamamatsu Station north exit in 2008
Lokasi
Préféktur Shizuoka
(Tempo stasion sejen di préféktur ieu)
Kota Hamamatsu
Ward Naka Ward
Alamat lengkep Sunayama-chō 6-2
(Alamat dina Basa Jepang) 静岡県浜松市中区砂山町6-2
Kode pos 〒430-0926
Sajarah
Taun dibuka 1888
Informasi sejen
Operator stasion JR Central
Jalur pakait Tōkaidō Main Line
Tōkaidō Shinkansen
16px Aya halteu beus utama deukeut stasion ieu.

Tumbu kaluarÉdit

Stasion padeukeutÉdit

« Service »
Tōkaidō Shinkansen
Kakegawa
-
Toyohashi
Jalur UTama Tōkaidō
Tenryūgawa
 
Local
 
Takatsuka
Terminus
 
Sectional Rapid
 
Takatsuka
Terminus
 
New Rapid
 
Takatsuka
Terminus
 
Special Rapid
 
Takatsuka
Iwata
 
Home Liner
 
Terminus