Statistik psikologis


"Panggunaan" statistik keur psikologi. Sababaraha widang anu umum dipaké nyaéta:

  1. psikométrik
  2. téori pangajaran
  3. perception
  4. human development
  5. psikologi abnormal
biostatistik -- psikologi


Nulis.jpg