Suka, Tigapanah, Karo

Suka nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Tigapanah, Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa Suka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
KacamatanTigapanah

Citakan:Tigapanah, Karo