Sukaluyu, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Sukaluyu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sukaluyu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
Lega48,02 Kilométer pasagi
Pangeusi72.892 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.09

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit