Sukareja, Balongan, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Sukareja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Balongan, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Sukareja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanBalongan