Sukaresmi, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Sukaresmi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sukaresmi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
Lega92,15 Kilométer pasagi
Pangeusi83.146 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.13

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit