Sumberkima, Gerokgak, Buleleng

Sumberkima nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Gerokgak, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81155.

Désa Sumberkima
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanGerokgak

Tumbu LuarÉdit

Citakan:Gerokgak, Buleleng