Buka ménu utama
Wewengkon Tōhoku, Jepang.

Wewengkon Tōhoku (東北地方 Tōhoku-chihō?) nyaéta wewengkon Jepang sacara géografi. Tōhoku nyaéta Basa Jepang keur "kaler-wetan," tur wewengkon Tōhoku ngawengku bagéan kaler-wetan Honshū, pulo panggedéna di Jepang. Wewengkon ieu disebut ogé Michinoku (みちのく?).

Tempo ogeÉdit

Tumbu kaluarÉdit

    Tingali ogé Wewengkon Tōhoku di Wikivoyage

RujukanÉdit