Tajur, Cigasong, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Tajur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cigasong, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Tajur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanCigasong