Buka ménu utama

Takahashi ngarujuk ka:

Takahashi (高橋 hartina "sasak luhur") nomor tilu tina ngaran kulawarga di Jepang nu ilahar dipake. Sababara nu kawentar:

Dina karakter fiksi: