Takokak, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Takokak nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Takokak
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
Lega142,16 Kilométer pasagi
Pangeusi52.527 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.16

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit