Talenan nyaéta sisinggel tina papan paranti saksak-siksik, hahareb.[1] Talenan kaasup parabot dapur.[1]

Péso dapur luhureun talenan

RujukanÉdit

  1. a b Danadibrata, R.A. (1 Desember 2009). Kamus Basa Sunda R.A. Danadibrata. Bandung: Kiblat Buku Utama. p. 671. ISBN 9793631937.