Tanggeung, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Tanggeung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tanggeung
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCianjur
Lega59,8 Kilométer pasagi
Pangeusi45.609 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.19

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit