Buka ménu utama

Tanggeung, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Tanggeung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Tanggeung

Peta lokasi Kacamatan Tanggeung
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 59,8 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 45.609 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang