Tanjungsari, Sukahaji, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Tanjungsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukahaji, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Tanjungsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanSukahaji
Pamaréntahan
 • Nami KuwuTasrip
Lega143 H
Pangeusi4902 Jiwa