Buka ménu utama
Lokasi Tatarstan di Rusia
Tatar03.png

Tatarstan mangrupa salah sahiji Subjék Féderal Rusia. Subjék féderal ieu miboga luas aréa 67.836,2 km², populasi 3.779.265 jiwa, kalawan kapadetan 55,6 jiwa/km². Ibu kotana nyaéta Kazan (Qazan).

Bandéra Tatarstan

Tempo ogéÉdit