Buka ménu utama

Tauco nyaéta kadaharan nu dijieun tina kadelé ( Glycine soja ) nu sanggeus dikulub tuluy diférméntasi; umumna dipaké keur bungbu atawa panyedep dina nyieun lauk pauk, misalna hayam bungbu tauco. Di Sunda, nu kasohor nyaéta tauco Cianjur.[1]


Foodlogo2.svg


Dicutat tinaÉdit

  1. Agribisnis Kreatif: Pilar Wirausaha Masa Depan, Kekuatan Dunia Baru Menuju Kemakmuran Hijau. Penebar Swadaya Group. 2012. ISBN 9789790025288.