Tawangbanténg, Sukaratu, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Tawangbanténg nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukaratu, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Tawangbanténg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanSukaratu