Tebing Tinggi Pangkatan, Pangkatan, Labuhanbatu

Tebing Tinggi Pangkatan nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pangkatan, Kabupatén Labuhanbatu, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa Tebing Tinggi Pangkatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu
KacamatanPangkatan

Citakan:Pangkatan, Labuhanbatu


Gnome-home.svg