Buka ménu utama

Tegalbuleud, Sukabumi

kacamatan di kabupatèn Sukabumi, Indonèsia
(dialihkeun ti Tegal Buleud, Sukabumi)

Tegal Buleud nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Tegal Buleud

Peta lokasi Kacamatan Tegal Buleud
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit