Tegalsembadra, Balongan, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Tegalsembadra nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Balongan, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa Tegalsembadra
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanBalongan