Televisi interaktif


Televisi interaktif nyaéta hiji istilah keur nerangkeun sababaraha tehnik nu nginteraksikeun panongton jeung eusi televisi nu ditempona. Kadang-kadang disebut TV interaktif, interactive TV, iTV, idTV atawa ITV (ulah patukeur jeung jaringan Independent Television di Britania).

Set-top box TV digital

Proyek televisi interaktifÉdit

Sababaraha proyek televisi interaktif mangrupa kotak elektronika konsumen nu nyadiakeun interaktivitas set-top, sedengkeun proyek lianna disadiakeun ku pausahaan televisi kabel (atawa multiple system operator, MSO) minangka hiji solusi nu system-wide. Sababaraha conto televisi interaktif kaasup:

Jasa video jeung data interaktifÉdit

Interactive Vidéo and Data Service (IVDS) nyaéta hiji implementasi tanpa kabel tina TV interaktif, nu maké bagéan spektrum frékuénsi TV VHF (218–219 MHz).[1]

RujukanÉdit

  1. IVDS

Tempo ogeÉdit

Tumbu luarÉdit