Buka ménu utama

Traju nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Siempat Rube, Kabupatén Pakpak Bharat, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Traju
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPakpak Bharat
KacamatanSiempat Rube

Citakan:Siempat Rube, Pakpak Bharat


Gnome-home.svg