Buka ménu utama

Tri Tunggal Jaya, Gunung Agung, Tulang Bawang Kulon

Tri Tunggal Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunung Agung, Kabupatén Tulang Bawang Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tri Tunggal Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTulang Bawang Kulon
KacamatanGunung Agung

Citakan:Gunung Agung, Tulang Bawang Kulon


Gnome-home.svg