Buka ménu utama

Trusmi Kulon, Weru, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Trusmi Kulon nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Weru, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Trusmi Kulon
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanWeru




Gnome-home.svg