Buka ménu utama

Tualang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Serbajadi, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Tualang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanSerbajadi

Citakan:Serbajadi, Aceh Timur


Gnome-home.svg