Buka ménu utama

Tualang Baru, Bukit Tusam, Aceh Tenggara

Tualang Baru nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bukit Tusam, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Tualang Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanBukit Tusam

Citakan:Bukit Tusam, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg