Buka ménu utama

Tualang Dalam, Idi Timur, Aceh Timur

Tualang Dalam nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Idi Timur, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Tualang Dalam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanIdi Timur

Citakan:Idi Timur, Aceh Timur


Gnome-home.svg