Buka ménu utama

Tualang Sembilar, Bambel, Aceh Tenggara

Tualang Sembilar nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bambel, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Tualang Sembilar
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanBambel

Citakan:Bambel, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg