Buka ménu utama

Tugala Lauru nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lahewa Timur, Kabupatén Nias Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tugala Lauru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kalér
KacamatanLahewa Timur

Citakan:Lahewa Timur, Nias Kalér


Gnome-home.svg