Buka ménu utama
Bunderan tugu Adipura Lampung

Tugu Adipura kadangkala disebut tugu Gajah mangrupakeun monumen lokasina di jantung Bandar Lampung , Indonesia . tugu ieu lokasina antara NANGTANG Jl.Raden Pedes, Jl.Jendral Sudirman, Jl. Diponegoro jeung Jl. A Yani, hiji tempat nu biasa digunakeun ku jalma pikeun meunang-kumpul, hususna peuting. Beurang tugu bersih kotana geus mindeng ogé dipaké ku démonstran (démonstran) pikeun nganyatakeun aspirasi maranéhanana.

tugu Ieu ciri kota di Bandar Lampung , atawa kota tugu ampir bersih dijieunna tina kotana Bandar Lampung leuwih lincah sarta metot. Tugu nangtung di tengah kolam renang teu jero na aya sababaraha arca gajah oge andalan ti objek wisata Lampung . acara nu tangtu kayaning acara ngagungkeun ka Taun Anyar, lebaran na acara séjén anu mindeng diayakeun di sabudeureun tugu bersih Kota Bandar Lampung.

Jl.Raden NANGTANG Pedes, Jl.Diponegoro, Jl.Jendral Sudirman na Jl. A Yani teh aréa kota panggedéna sangkan ulah héran lamun tempat tugu bersih kotana mindeng dipaké salaku tempat pikeun nahan rupa acara taunan. Ieu diperkirakeun yén pamaréntah lokal bakal nyieun perbaikan ka konstruksi supados béntang sabudeureun tugu bersih kota leuwih pikaresepeun ngarah datang ti luar kota atawa malah ti luar nagari baris datang katempo- ningali kaéndahan kota Bandar Lampung, utamana di sabudeureun tugu kota bersih ieu. [1]

rujukanÉdit