Buka ménu utama

Tuhegeo II, Gunungsitoli Idanoi, Gunungsitoli

Tuhegéo II nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Gunungsitoli Idanoi, Kota Gunungsitoli, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tuhegeo II
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaGunungsitoli
KacamatanGunungsitoli Idanoi

Citakan:Gunungsitoli Idanoi, Gunungsitoli


Gnome-home.svg