Buka ménu utama

Tuhemberua nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Ma'u, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tuhemberua
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanMa'u

Citakan:Ma'u, Nias


Gnome-home.svg