Buka ménu utama

Tuhewaebu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Idanogawo, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tuhewaebu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanIdanogawo

Citakan:Idanogawo, Nias


Gnome-home.svg