Buka ménu utama


Tujuh Dosa Gedé di Dunya mangrupa daptar nu dipaparin ku Mahatma Gandhi ka putuna Arun Gandhi dina mangsa-mangsa ahir hayatna. Tujuh dosa gedé éta nyaéta:

  • Kabeungharan tanpa gawé
  • Kasenangan tanpa nurani
  • Pangaweruh tanpa karakter
  • Perdagangan tanpa moralitas
  • Élmu tanpa kamanusaan
  • Ibadah tanpa pengorbana
  • Pulitik tanpa prinsip

RujukanÉdit