Buka ménu utama

Tuk, Cirebon Barat, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Tuk nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cirebon Barat, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Tuk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanCirebon Barat




Gnome-home.svg