Buka ménu utama

Tukdana, Bangodua, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Tukdana nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bangodua, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Tukdana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanBangodua




Gnome-home.svg