Buka ménu utama

Tukka nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Tukka, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Tukka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanTukka

Citakan:Tukka, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg