Buka ménu utama

Tulumbaho nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Sogae'adu, Kabupatén Nias, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tulumbaho
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias
KacamatanSogae'adu

Citakan:Sogae'adu, Nias


Gnome-home.svg