Buka ménu utama

Tumpatan Nibung, Batang Kuis, Deli Serdang

Tumpatan Nibung nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Batang Kuis, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Tumpatan Nibung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanBatang Kuis

Citakan:Batang Kuis, Deli Serdang


Gnome-home.svg