Buka ménu utama

Tunggaljaya nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sumur, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Désa  Tunggaljaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanSumur



Gnome-home.svg