Buka ménu utama

Tungkal I, Tungkal Ilir, Tanjung Jabung Barat

Tungkal I nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tungkal Ilir, Kabupatén Tanjung Jabung Barat, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Tungkal I
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténTanjung Jabung Barat
KacamatanTungkal Ilir

Citakan:Tungkal Ilir, Tanjung Jabung Barat


Gnome-home.svg