Buka ménu utama

Tungkop nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darussalam, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Tungkop
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanDarussalam

Citakan:Darussalam, Aceh Besar


Gnome-home.svg