Buka ménu utama

Tunjung Jaya, Tunjung Téja, Sérang

Tunjung Jaya nyaéta salasahiji kalurahan di Kacamatan Tunjung Téja, Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.[1]

Désa  Tunjung Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténSérang
KacamatanTunjung Téja



Gnome-home.svg
  1. BPS Provinsi Banten. Master File Desa Provinsi Banten Tahun 2016. ISSN: 2356-3745