Buka ménu utama

Tunjungkerta, Kroya, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Tunjungkerta nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kroya, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Tunjungkerta
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanKroya




Gnome-home.svg