Buka ménu utama

Tunong Krueng Kala, Lhoong, Aceh Besar

Tunong Krueng Kala nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lhoong, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Tunong Krueng Kala
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanLhoong

Citakan:Lhoong, Aceh Besar


Gnome-home.svg