Buka ménu utama

Tunong Ulee Gajah, Darul Falah, Aceh Timur

Tunong Ulee Gajah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Falah, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Tunong Ulee Gajah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanDarul Falah

Citakan:Darul Falah, Aceh Timur


Gnome-home.svg