Tunong Ulee Gajah, Darul Falah, Aceh Timur

Tunong Ulee Gajah nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Darul Falah, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Tunong Ulee Gajah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanDarul Falah

Citakan:Darul Falah, Aceh Timur


Gnome-home.svg