Buka ménu utama

Tuo Lbk. Mengkuang, Limbur Lubuk Mengkuang, Bungo

Tuo Lbk. Mengkuang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Limbur Lubuk Mengkuang, Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Tuo Lbk. Mengkuang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
KacamatanLimbur Lubuk Mengkuang

Citakan:Limbur Lubuk Mengkuang, Bungo


Gnome-home.svg