Tuo Lbk. Mengkuang, Limbur Lubuk Mengkuang, Bungo

Tuo Lbk. Mengkuang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Limbur Lubuk Mengkuang, Kabupatén Bungo, Propinsi Jambi, Indonésia.

Désa  Tuo Lbk. Mengkuang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJambi
KabupaténBungo
KacamatanLimbur Lubuk Mengkuang

Citakan:Limbur Lubuk Mengkuang, Bungo


Gnome-home.svg